YAŞAM

MOON STAR AÇILDI

Batman'da Golden Plaza 3. Kat No: 304’de 5 genç kadın tarafından açılan Moon Star Güzellik Salonu, sektöre iddialı bir giriş yaptı.

MOON STAR AÇILDI
16-10-2020 14:40
Google News

 

HER TÜRLÜ İŞLEM, BAŞARIYLA YAPILABİLİYOR
Ebru Akçay, Berna Özgeç, Leyla Özgeç, Nurhan Özgeç ve Dicle Kırca tarafından açılan Moon Star’da lazer epilasyon ve cilt bakım işlemleri, teknolojinin son ürünü olan cihazlarla yapılıyor. Hydrafacial cilt bakımı, dermapen ve PRP, dudak renklendirme, ben silme, kaş kontur, kaş vitamini, BB Glow, kaşmir kirpik, kirpik lifting, G5 Bölgesel Zayıflama, iğneli lazer epilasyon işlemleri, tecrübeli personeller tarafından yapılıyor.

AÇILIŞA ÖZEL FİYATLAR VAR
Açılışa özel fiyatlarla hizmet vermeye başladıklarını belirten genç ortaklar “Moon Star. Olarak Batman’da kadın ve erkeklerin gönül rahatlığı ile gidebileceği bir salonu Batman’a kazandırmak istedik. Güvenli işlem yaptırabileceğiniz bir salon oluşturduk. Teknolojinin son ürünü cihazlarla işlemlerimizi yaparken, müşteri memnuniyeti önceliğimiz olarak belirliyoruz. Lazerde memnuniyeti yüksek tutan robot ile işlem yapıyoruz. Kısa sürede kalıcı çözümler alıyoruz. Cilt bakım işlemlerimizde ise cildi gençleştirme, leke giderme, cilt güzelliği sağlamaya dönük işlemlerimiz mevcuttur. Bize 0552 809 17 72’den ulaşarak işlemlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete