GÜNDEM

MOR KİRYAKUS FOTOĞRAFI ÖDÜL GETİRDİ

Kültür Turizm Bakanlığı’nın açtığı 18. Devlet Fotoğraf Yarışmasında Batmanlı Fotoğraf Sanatçısı Orhan Kartal, ödüle layık görüldü.

MOR KİRYAKUS FOTOĞRAFI ÖDÜL GETİRDİ
26-08-2018 21:04
Google News

 

3 BİN 917 FOTOĞRAF ARASINDA SERGİYE LAYIK GÖRÜLDÜ

Yarışmanın jüri üyeliğini Coşkun Aral, Prof. Dr. Ozan Bilgiseren, Erol Doğaner, Murat Gür ve Bakanlık Temsilcisi Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı V. Nihat Değirmenci tarafından yaptı. Batman İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde görevli Batmanlı Fotoğrafçı Orhan Kartal’ın Mor Kuryakos Manastırında çektiği ve “Manastırda Saklambaç” adını verdiği fotoğrafı, yarışmaya gönderilen 3917 fotoğraf arasından sergilenmeye değer bulundu.

SPONSOR BULAMADIĞI İÇİN SİTEMLİ

Kartal, “Batman’ın bilinmeyen yüzlerini fotoğraflarımla vurgulayarak tanıtımına katkı sağlamaya çalışıyorum. Fotoğrafın gücünden istifade ederek Batman’ın tanıtımına katkı sağlamak ve bir nebze dahi olsa turizme katkı sağlamak için Batmanın bilinmeyen yönlerini ve fotoğraf sanatının tekniklerini fotoğraflarla sergilemek, fotoğraf severlere ulaştırmak ve tanıtıma katkı sağlamak için fotoğraf sergilerinin açılmasına ihtiyaç duyuluyor. Bunun için sponsor kurum ve kuruluşların yardımına ihtiyaç duyuyorum” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete