SPOR

Muay Thai yarışları sona erdi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muay Thai İl Temsilciliğinin 2023-2024 faaliyet programında il şampiyonası sona erdi.

Muay Thai yarışları sona erdi
27-12-2023 12:41
27-12-2023 12:44
BATMAN
Google News

Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan il şampiyonasında Muay Thai Batman İl Temsilcisi Yusuf Velioğlu, dereceye giren bütün sporcuları tebrik etti. Velioğlu “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte İl şampiyonamızı tamamladık. Dereceye giren sporcularımız 2024 Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. Amacımız ilimizi ve bölgemizi en iyi bir şekilde Fair-Play çerçevesinde temsil etmektir. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Şimdiden 2024 Türkiye şampiyonasına katılım sağlayacak sporcularımızı tebrik ederiz” dedi.

SPORCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan il şampiyonasında dereceye giren sporculara ödülleri, Abdülaziz Velioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şefi Gökhan Aslan, Muay – Thai İl Temsilcisi, Milli Antrenör ve Sporcusu Yusuf Velioğlu, Wushu - Kunfu İl Temsilcisi, Milli Antrenör ve Sporcusu Muhammet Velioğlu tarafından verildi. (Gençlikspor basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete