GÜNDEM

MÜCEVHER FUARINA BATMAN DAMGASI!

Diyarbakır’ın ev sahipliği yaptığı ve bölgemizde ilk defa gerçekleşen 3 günlük Mücevher Fuarı’nda Batman’ın ismi, Zeki Gümüşçülük ile anıldı.

MÜCEVHER FUARINA BATMAN DAMGASI!
27-04-2015 23:43
Google News

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Mücevher Fuarı’nda Batman’ı, Zeki Gümüşçülük Firması temsil etti. Batman’da üretilen telkari takıları, dünyanın her köşesine gönderdiklerini söyleyen İşletmeci Zeki Turan “Batman’ı temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Mezopotamya yöresine ait kendi tasarım ve imalatımız olan takıları, Batman’da üretiyoruz. Güneydoğu’nun en büyük imalat toptan ve perakende ağlarımız ile Batman’ı dünyanın her yerinde temsil ediyoruz. Bunun için başta Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Kültür ve Turizm Müdürümüzden gerekli öneri ve tavsiyeleri bekliyoruz” dedi.

FUAR, VERİMLİ GEÇTİ

Diyarbakır’ın ev sahipliği yaptığı ve bölgemizde ilk defa gerçekleşen 3 günlük Mücevher Fuarı’nda Batman’ın ismini başarıyla duyurduklarını açıklayan Turan “Fuar, oldukça verimli geçti. Batman’da ürettiğimiz başarılı ürünleri, orada sergileme ve Batman’ın adını gümüşçülükle duyurma fırsatını yakaladık” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete