GÜNDEM

MUCİZE, 1,5 YILDA BİN 600 KİŞİYİ AĞIRLADI

Mucize Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi, 1,5 yıldır Batman’da hem kadınlara hem de erkeklere hizmet vermeyi sürdürüyor.

MUCİZE, 1,5 YILDA BİN 600 KİŞİYİ AĞIRLADI
29-11-2018 15:30
Google News

1,5 YILDA 1600 KİŞİYE HİZMET

1,5 yıl içerisinde Bin 600’e yakın Batmanlığı ağırlayan Mucize, her yıl düzenli hale getirdiği kış kampanyasını bu sene de başlattı. Tüm vücut lazer epilasyonu 999 TL’den hizmete sunan Mucize, tüylerinden kalıcı olarak kurtulmak isteyen tüm kadın ve erkekleri bekliyor.

8 yıllık tecrübesiyle Mucize çatısı altında hizmet verdiğini söyleyen Genç İşletmeci Veysel Zilan Tüzün “1,5 yıl önce Mucize’yi açtık. Tabi meslekte 8 yıllık tecrübem var. Şubelerimiz var. Mucize’de 1,5 yılda 1600 kişiyi ağırladık. Uzman Estetisyenlerle çalışıyoruz” dedi.

ALTIN İĞNE, EN FAZLA RAĞBET GÖREN İŞLEM

Mucize’de yapılan işlemler hakkında bilgi veren Tüzün “Altın iğne, diğer adı Radyo Frekans. Sivilce lekesi, güneş lekesi, akne tedavisi, kırışıklık, doğum izlerini gideren bir işlem.  4. seanstan sonra etkisi görülebiliyor. Yüzde 90 garantili bir işlem. Oldukça rağbet gördü” dedi.

TÜYLERİ YÜZDE 90 BİTİRİYORUZ

Lazer epilasyon işlemlerini, Alexsandre ve Buz Lazer Cihazları ile yaptıklarını belirten Tüzün “Epilasyonda yüzde 90’a varan kalıcı çözümler elde ediyoruz. 12 işlem, 12 kontrol olmak üzere 24 uygulamada tüyleri bitiriyoruz” dedi.

YÜZ VE SAÇ PRP’Sİ DE İLGİ GÖRÜYOR

 Yüz ve saç PRP’si hakkında da bilgi veren Tüzün “Yüzdeki lekeleri gideren PRP, saçları gürleştiren PRP, uzman estetisyenlerimiz tarafından uygulanıyor kişinin kanına vitamin eklenerek, tekrar cilde enjekte ediliyor”

SAÇ EKİMİNDE EN İYİ SONUÇLAR…

Saç ekimi için İstanbul’dan özel ekip getirdiklerini aktaran Tüzün “Saç ekiminde en iyi sonuçları alıyoruz. Doktorlarımız İstanbul’dan gelip, burada işlemlerini gerekleştiriyorlar. Saç ekiminde yüzde yüz garanti veriyoruz. İşlemlerimiz resmi şekilde gerçekleşiyor” dedi.

FİYATLAR KAMPANYADA

Sosyal sorumluluk projelerinde de sık sık yer alan Mucize’de, kışa özel indirim ve kampanyalar başladı. Mucize’ye0505 075 02 70 numaralı hattan ulaşılabileceğe belirtildi. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete