GÜNDEM

Müdür Kıraç, MHP heyetini ağırladı

Batman’da yeni oluşum içine giren MHP heyeti, kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Müdür Kıraç, MHP heyetini ağırladı
31-08-2023 14:21
31-08-2023 13:44
BATMAN
Google News

Vali Ekrem Canalp ile başlayan kurum ziyaretleri, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ile devam etti. MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin ve Merkez İlçe Başkanı Cahit Sevim, Kıraç ile görüştü. Kıraç’ın Batman’da başarılı işler yaptığının altını çizen MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, parti olarak her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

“MÜCADELESİNİ TAKDİR EDİYORUZ”

Çetin “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Köroğlu Kıraç, göreve geldiği günden bu yana tüm alanlarda ve uyuşturucuyla mücadelesini takdir ediyor, terör ve diğer vatan haini örgütlerin üzerine kararlılıkla gitmesini destekliyoruz.” diyen MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin açıklamasına şöyle devam etti; “MHP olarak her zaman Devletimizin bütün kurumlarının yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Makam ve mevkilerden bağımsız Devletine, Milletine, Bayrağına ve ülkesine bağlı dava adamlarıyız. Bizde herkes görev ve sorumluluğunu çok iyi biliyor. Partimizin kırmızı çizgilerinden biride güvenlik güçlerimizdir. Çünkü onlar ülkemizin ve milletimizin sigortasıdır. Emniyet mensuplarının gerektiğinde canlarını feda ederek vatana ve millete hizmet ettiğini bilmeliyiz.   Bizi makamında en iyi şekilde ağırlayan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Köroğlu Kıraç’a bütün teşkilatlarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi

KIRAÇ’A AY-YILDIZLI PLAKET

MHP heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Emniyet Müdürü Kıraç ise kapılarının her zaman devletine, milletine, bayrağına ve ülkesine bağlı bütün vatandaşlara sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Ziyaret sonunda MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Kıraç’a ay yıldızlı plaket takdim etti. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete