SİYASET

MÜEZZİNOĞLU “BİRLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERİLMEMELİ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa-Batman Gönül Köprüsü İftar Programı’na katılmak üzere Batman’a geldi.

MÜEZZİNOĞLU “BİRLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERİLMEMELİ”
28-06-2016 00:46
Google News

Bir düğün salonunda düzenlenen programa AK Parti Bursa İl Teşkilatı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Vali Ahmet Deniz, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, Kadın ve Gençlik Teşkilatları ile Merkez İlçe Teşkilatı katıldı. Programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, dünyanın ve İslam coğrafyasının birçok yerinde kan ve gözyaşının aktığına dikkat çekerek “Millet ve ümmet, kardeşlik duygusunu güçlendirirse, ‘böl, parçala ve ayrıştır çatıştır sen de seyret’ diyenlerin oyunu bozulacaktır. AK Parti Genel Merkezi olarak, gönül köprüleri kuracak bir yapılanmayı Batman ile Bursa teşkilatları arasında şekillendirdik” dedi.
“BİRİLERİ, GÖZYAŞINDAN GELECEK İNŞA ETMEYE ÇALIŞIYOR”

Birlik ve beraberlik duygularını bozmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini vurgulayan Müezzinoğlu “Hiçbir yerde bu saygınlığı ve gelecek umudunu göremezsiniz. Bu saygınlığı görenler bizi çatıştırmak istiyor. Aramıza fitne fesat sokmak isteyenler ne yazık ki birilerini de maşa olarak kullanıyorlar. Terör örgütünü milletimizin arasına, mahallelerimize, sokaklarımıza, köylerimize indirerek, sokaklarımıza çukurlar kazarak gençlerimizin geleceğini karartarak, bu ümmetin geleceği ile oynamak istiyorlar. Ama biz buna biz fırsat vermeyeceğiz. Batmanlı kardeşlerimizin fırsat vermediğini ve vermeyeceğini son derece açık bir şekilde görüyor, Batmalı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Birileri çocukların eline silah bırakıyor, dağa çıkarıyor. Biz ise çocuklarımıza daha iyi eğitim, daha iyi gelecek şekillendirmeye çalışıyoruz. Birileri parçalamak istiyor, kan ve gözyaşından gelecek inşa etmeye çalışıyor. Biz ise sevgi ile kardeşlik ile imar ederek ihya ederek bu milletin geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete