GÜNDEM

MÜFTÜ, DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI!

MÜFTÜ, DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI!

MÜFTÜ, DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI!
10-12-2014 20:57
Google News

Müftü Hasan Çağlar, Cami, Medrese ve Kur’an Kursu gibi dini ve hayri kurumların adını kullanarak para dilenen dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Müftü Çağlar, yaptığı açıklamada “dolandırıcıların, Cami, Medrese ve Kur’an Kursu gibi hayır kurumlarının isimlerini kullanarak şehir merkezlerinde ve köylerde bazı vatandaşlarımızdan yardım adı altında para topladıklarına şahit oluyoruz. Bazı dolandırıcılar da, hacca veya umreye gidecek vatandaşlara gidip Müftülükten geldiklerini söyleyerek hac-umre ücretlerinin taksitleri gibi ifadelerle para almaktadır. Şüphesiz ki, bu çirkin olayların Müftülüklerle hiçbir alakası yoktur” dedi.

İTİBAR EDİLMEMELİ

art niyetli kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyaran Müftü Çağlar “her ne maksat gösterilirse gösterilsin vatandaşlarımızın emin olmadıkları veya şüphelendikleri kimselere itibar etmemelerini, yardım ya da hac-umre ücreti vb. talepleri kabul etmemelerini ve ciddi şüpheleri olduğunda ilgili güvenlik birimlerine bilgi vererek vatandaşların dolandırılmalarına engel olmalarını tavsiye ederiz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete