KOZLUK

MÜFTÜ ERHAN’DAN KOZLUK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET

Müftü Turgut Erhan’ın İlçe Müftülüklerine ziyaretleri devam ediyor.

MÜFTÜ ERHAN’DAN KOZLUK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET
20-12-2015 20:33
Google News

Ziyaretler kapsamında Müftü Erhan, Kozluk İlçe Müftülüğünün aylık mutad toplantısına katıldı.

Erhan, Kozluk İlçe Müftülüğün yürüttüğü çalışmalar hakkında İlçe Müftü Vekili Ahmet Can‘dan bilgi aldıktan sonra, Kozluk Merkez Hz.Ömer Camiinde din görevlileriyle yapılan toplantıya katıldı.

İl Müftüsü Erhan, din görevlilerine kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında, din görevlilerinin sorumluluklarına değindi. “Bir anlamda tebliğ ve irşad hizmetinde Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in mirasına nail olan kullarız. Bu nedenle topluma örnek din görevlilerimizin bu şuurda hizmet etmesi gerekmektedir. Birlik ve beraberliği tesis etme noktasında görevimizi layıkıyla yerine getirmeliyiz. Bizler din hizmetinde vatandaşlara rehberlik edenleriz.” şeklinde konuşan Müftü Erhan "Bundan sonra sık sık bir araya gelip hasbihal edeceğiz. Sıkıntılarımızı konuşup, çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunacağız. Gönlümüz de kapımızda her zaman açıktır" dedi.

Personel ile yapılan toplantının ardından İl Müftüsü Turgut Erhan, İlçe Müftü Vekili Ahmet Can ve İl Müftü Yardımcısı Ahmet Duran ile birlikte Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk'ü de  makamında ziyaret etti.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete