GÜNDEM

MÜFTÜLÜK, KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİSİ ALACAK

Batman Müftülüğü, Geçici Kur’an Kursu Öğreticisi Alım Sınavına ilişkin duyuru yaptı.

MÜFTÜLÜK, KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİSİ ALACAK
20-09-2016 20:19
Google News

Müftülük, Batman’da 2016–2017 yılı eğitim öğretim dönemi Kur’an Kursları için ihtiyaç duyulan Cami ve Kur’an Kurslarında ek ders ücreti karşılığında görevlendirilmek üzere Geçici Kur’an Kursu Öğreticisi alınacağını duyurdu.

SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI

Kur’an Kursu Öğreticilerinin sınavla alınacağını açıklayan Müftü Vekili Mahmut Erin “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48/A Maddesinde aranan genel ve özel şartları taşıyanlar, Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 5. maddesinin (b) bendinde belirtilen ortak nitelik şartını taşıyanlar, İmam Hatip Lisesi mezunu veya üstü dini öğrenim düzeyine sahip olanlar, Kur’an kursu öğreticiliği yapmaya engeli bulunmayanlar ve 2014 yılı KPSS (DHBT)’den 60 ve yukarı puan almış olanlar sınava başvuru yapabilirler” dedi.

BAŞVURULAR 3 EKİM’DE SONA ERECEK

Başvuruların 3 Ekim’de sona ereceğini bildiren Erin “Başvuru yapmak isteyenler, mesai bitimine kadar istenen belgelerle birlikte görev almak istedikleri yalnızca bir İlçe Müftülüğüne müracaat edeceklerdir. İl Müftülüğünde görev almak isteyenler, müracaatlarını İl Müftülüğüne yapacaklardır. Müracaat edilen yerin dışında görevlendirilme yapılmayacaktır” bilgisini paylaştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete