SPOR

Muğla'da düzenlenen bisiklet turu heyecanı

Yıllardır düzenlenen Muğla bisiklet turunda görev alan Erçevik, organizasyonun teknik destek veren ismi. Turun heyecanı ve gelecek planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Muğla'da düzenlenen bisiklet turu heyecanı
24-04-2024 13:39
Google News

Muğla'da düzenlenen ve dünyanın tek kıtalararası bisiklet turu olan organizasyonda görev alan Erçevik, tur öncesi parkurların oluşumunda teknik destek veriyor. Yarış sırasında ise emniyet güçleri, hakemler, takımlar arasındaki koordinasyonu sağlıyor. Erçevik, yaptığı açıklamada 2008 yılından beri organizasyonun içinde olduğunu belirterek, turun baş sorumlusu olarak görev yaptığını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na yakın gelecekte bireysel veya takım zamana karşı etabı eklenme ihtimali olduğunu belirten Erçevik, bu konuda henüz kesin bir şey söyleyemeyeceğini ancak ilerleyen yıllarda mümkün olabileceğini dile getirdi. Ayrıca, TUR 2024'ün daha teknik etaplara geçileceğini ve zorlu ancak keyifli etapların sporseverleri beklediğini söyledi.

Erçevik, TUR 2024'ün en zorlu etabının Manisa'daki Spil Dağı'nda bulunan zirve finişi olduğunu belirtti ve bu etabın genel klasmanı belirleyeceğini vurguladı. Ancak sürprizlerin de olabileceğini ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?