SPOR

Muhammed Gönülaçar, Bodrumspor’dan ayrıldı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK'da ayrılık yaşandı. Orta saha oyuncusu Batmanlı Muhammed Gönülaçar'la yollar ayrıldı.

Muhammed Gönülaçar, Bodrumspor’dan ayrıldı
28-12-2023 14:49
28-12-2023 14:57
BATMAN
Google News

Sezon başında Denizlispor'dan transfer olduğu yeşil-beyazlılarda ilk yarıda 13 maça çıkan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, kulübe veda etti. Bodrum FK “Futbolcumuz Muhammed Gönülaçar ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Muhammed’e bugüne kadar verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” dedi.

BODRUMSPOR'U TEMSİL ETMEK BENİM İÇİN ONURDU

Gönülaçar ise Bodrumspor’a teşekkür ederek “Bodrumspor'u temsil etmek benim için bir onurdu. Bu formayı giymek, sadece sahada değil, bu ilçenin büyük hayalleri için mücadele etmek anlamına geliyordu. Ancak, futbol kariyerimde yeni bir döneme geçme kararı aldım. Bu karar zor olsa da, siz değerli taraftarlara minnettarlığımı ve sevgimi ifade etmek istiyorum. Sizlerle geçirdiğim her an benim için çok değerliydi. Yeni maceralara yelken açarken, Bodrumspor'u kalbimde taşıyor olacağım. Bu ayrılık bir veda değil, sadece yeni bir başlangıç” dedi. (Adnan Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete