GÜNDEM

MUHTAR ADAYI AY, SONSÖZ TV’YE KONUŞTU

6 Haziran’da yapılacak seçimlerde Belde Mahallesi Muhtar Adayı olan Halil Ay, Sonsöz TV’de katıldığı canlı yayın programında yapacağı çalışmaları anlattı.

30-05-2021 10:24
BATMAN
Google News

MAHALLEMİZİ İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ

Muharibimiz İzzettin Ete’nin sorularını yanıtlayan Ay “2019 seçimlerinde aldığım oy ile ikinci oldum. Belde Mahallesi’nde merhum muhtarımız Nuri Altun’un vefatından dolayı 6 Haziran tarihinde bir ara seçim yapılacak. Ben merhum muhtarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kendisinin yolundan giderek mahallemizi daha güzel yerlere getireceğiz” dedi.

MUHTARLIK, ÖNEMLİ MÜESSESE

Muhtarlığın önemine dikkat çeken Ay “Muhtarlık, çok önemli bir müessesi. Mahallenin sorunları için yetkililer ile birlikte çalışacağız. Muhtar, mahalleli ve ilgili kurumlar arasında bir köprüdür. Mahallede bulunan site yöneticileri ve apartman görevlileri benim en yakın mesai arkadaşım olacaklar. Onların katkıları ile sorunlarımızı daha çabuk çözeceğiz. NATO yolu ve Tarım Müdürlüğü arasında bulunan yola kavşak yapılması için yetkililer ile görüştüm. Talebimize onay verildi. Yeşil alanlarımızın artırılması için projelerimiz var. Demiryolunu güvenli hale getireceğiz. Sportif ve sosyal faaliyet alanlarını artıracağız. Mahallemizde taziye evine ihtiyaç var. Bununla ilgili gerekli çalışmaları yaptık Mahalle sakinlerimizin uygun görmesi halinde seçildikten sonra tespit ettiğimiz sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Halkımız müsterih olsun. Hiçbir taşkınlığa mahal vermeden seçimi güvenli şekilde tamamlayacağız. Vatandaşlık görevini yapacaklarına inanıyorum. Seçim günü sandıklara ulaşım sıkıntısı çeken vatandaşlarımız da bize iletişim numaralarımızdan ulaşabileceklerdir. Biz seçilen muhtar arkadaşımızı tebrik edeceğiz, onun yanında olacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete