GÜNDEM

MUHTAR ADAYLARI, SOLLADI

Belediye Başkanlıkları, Belediye ve İl Genel Meclis Üyelikleri ile Muhtarlık Seçiminin yapılacağı 31 Mart tarihine 70 gün gibi kısa bir süre kaldı ama seçim havası bir türlü oluşmadı. Muhtarlar ise Belediye Başkan Adaylarından daha çekişmeli yarış içine girdi.

MUHTAR ADAYLARI, SOLLADI
22-01-2019 21:39
Google News

 

AFİŞ BASTIRIP, PROJE HAZIRLIYORLAR

Batman Belediyesi için Başkan Adaylarını belirleyen partiler, seçim programını ise henüz oluşturmadı ama muhtarlar, Belediye Başkan Adayı gibi seçim yarışına girdi. En az 2 muhtar adayının çıktığı mahallelerde, muhtar adaylarının seçim çalışmalarından ötürü hareketli günler başladı. Kartvizit ve el broşürü bastıran muhtar adayları, sokak sokak gezerek seçmenden oy istiyor, işyerlerinin camlarına pankart asıyor, vatandaşa el broşürü dağıtıyor. Mahalleleri için hazırladıkları projeleri el broşürlerine yazan muhtar adayları, vatandaşla birebir sohbetlerinde de vaatlerde bulunuyor.

KADIN ADAYLAR DA YARIŞA KATILDI

Batman’da bu defa bir ilk yaşandı. Kadın Muhtar adayları da seçim yarışına girdi. Şimdiye kadar Gap, Şafak, Tılmerç, Site ve Kültür Mahalleleri’nde kadınlar, muhtar adaylıklarını açıkladı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete