GÜNDEM

MUHTAR, AKSOY İÇİN ŞİİR YAZDI

Beşiri İlçesi Doğankavak Köyü Eski Köy Muhtarı Ali Yenidoğan, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy hakkında şiir kaleme aldı.

MUHTAR, AKSOY İÇİN ŞİİR YAZDI
31-01-2018 18:30
Google News

AKSOY, SOSYAL MEDYA ORTAMINDA TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtar Yenidoğan, Aksoy’la ilgili izlenimlerini mısralara döktü, yazdığı şiiri Aksoy’a ulaştırdı. Şiiri sosyal medya hesabından paylaşan Aksoy “Ali Ağabey benim için şiir yazmış. Sağolsun” ifadelerini kullandı.

ŞİİRDE ŞU İFADELERE YER VERİLDİ:

Saatlerce yanında olsam doyulmuyor sohbetinin tadına Sayın başkanım bu güzel ahlakınla halktan yükselen puan alırsın Dilerim Mevla’dan isteğinle emekliye kadar ilimizde kalırsın Sayın başkanım sizler Mersin ili Gürnar İlçesinin gülüsünüz Batman ili, ilçe ve köylerinde has öten bir bülbülsünüz. Sayın başkan vekilim, sizler gelmeden önce ilimizi karanlık boğdu Sizler gelince ilimize hayatta batmayan güneş doğdu Çok değerli başkan vekilim, acı biberi hangi yemeğe koy acıdır …. Sizler gibi fedakâr bir Belediye Başkanı olması başımızın tacıdır. Değerli başkan vekilim, batman ili halkının bir kısmı aç bir kısmı toktu Sizler gelmeden önce çarşı içi bir köy yolundan farkı yoktu Lütfen yetkililer gelip Batman ilimizde misafir kalsınlar Gerçek Belediye Başkanlığı nasıl yapılırmış Sayın Ertuğ Şevket Aksoy Başkan Vekilimizden örnek alsınlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete