GÜNDEM

MUHTARLAR, DEDAŞ’I ZİYARET ETTİ

MUHTARLAR, DEDAŞ’I ZİYARET ETTİ

MUHTARLAR, DEDAŞ’I ZİYARET ETTİ
21-08-2014 22:28
Google News

Hilal Mahallesi Muhtarı Resul Karakuş ve Raman Mahalle Muhtarı Selahattin Acar ile birlikte Dedaş İl Müdürü Murat Dursun’u ziyaret eden Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Masum Padir, sokak aydınlatmaları ve çağrı merkezi ile alakalı beklentilerini dile getirdi.

Padir, Dedaş’ın aydınlatma çalışmalarını yakından izlediklerini belirterek, ana caddeler ve geniş sokakların yanı sıra dar sokaklara da aydınlatma direklerinin kurulmasını istedi.

ÇAĞRI MERKEZİ DAHA AKTİF OLSUN

Dernek Başkanı Padir, çağrı merkeziyle ilgili “Yaşanan kesintilerde çağrı merkezinin 444 8086 no’lu telefonunu aradığımızda tatmin edici cevap alamıyoruz. Çağrı merkezinin daha aktif hale getirilerek arayan vatandaşlara tatmin edici bilgiler vermesini istiyoruz” dedi.

SOKAK LAMBALARINA SAHİP ÇIKIN

Dedaş İl Müdürü Murat Dursun, muhtarlarla koordineli çalışmak istediklerini belirterek “kentin sorunlarından biri olan aydınlatma sorununu çözmek için mahallelerde çalışma yapıyoruz. Özelleştirme öncesi nitelikli bir çalışma yapılmadığı için son bir yıl içinde il genelinde 3 bin civarında lamba takmamıza rağmen bu çalışmalarımız görülemiyor. Özellikle dış mahallelerde taktığımız aydınlatma lambaları art niyetli bazı şahıslar tarafından kırılıyor. Muhtarlar olarak cadde ve sokaklarımızdaki lambalara sahip çıkın” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete