GÜNDEM

MUHTARLAR, DEDAŞ’TAN ŞİKÂYETÇİ!

MUHTARLAR, DEDAŞ’TAN ŞİKÂYETÇİ!

MUHTARLAR, DEDAŞ’TAN ŞİKÂYETÇİ!
22-12-2014 19:41
Google News

Tüm Muhtarlar Derneği’ne bağlı 28 mahalle muhtarı, gazetemizi ziyaret ederek DEDAŞ’tan gerekli destek ve hizmetleri alamadıklarını dile getirdi.

Dernek Başkanı Mahsum Padir, vatandaşlara hizmet götürmek için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını ancak bazı kurumların, kentteki sorunlara kayıtsız kaldığını söyledi.

DEDAŞ’TAN ŞİKÂYETÇİYİZ

Elektrik kesintilerinin had safhaya geldiğini dile getiren  Padir “DEDAŞ her gün saatlerce elektriğimizi kesiyor. Biz mahalle sakinleri olarak sorun yaşıyoruz. Elektrik trafoları arıza yapıyor ve patlıyor. Bu durum bizi oldukça rahatsız ediyor. Bu kurumun konuya alakasız kalmasından kaynaklanıyor. Bu sorunu diğer muhtar arkadaşlarımızla beraber müdüre iletmemize rağmen çözüm bulunamadı ve sesimize kulak verilmedi” dedi.

ARAŞTIRMA HASTANESİ İSTİYORUZ

Eğitim, sağlık, elektrik ve diğer alanlarda hizmet almak istediklerini dile getiren Padir “kent, sorunlarla boğuşuyor ancak bazı kurum, üstüne düşen vazifeyi yapmıyor. Batman’da sağlık alanında ciddi problemler yaşanıyor. Batman’a Eğitim ve Araştırma hastanesi yapılmasını istiyoruz” dedi.

UYUŞTURUCU KULLANIMI ARTIYOR

Sorunlarını basın yoluyla gündeme getirmeye çalıştıklarını belirten Padir, kentte uyuşturucu tacirlerinin kol gezdiğini ve bu durumun kendilerini tedirgin ettiğini belirterek

“Kentte hırsızlık olayları oldukça yoğun olarak yaşanmaya başladı. Bu sorunların giderilmesi için yetkilerin biran önce çözüm bulmasını istiyoruz. Çocuklarımızın hayatı ve geleceği bizi korkutmaya başladı. Her köşe başında bir esrar taciri var. Bu sorun biran önce hal edilmesini istiyoruz. Bu sorunu dile getirmek de biz muhtarların görevidir. Bizde muhtarlar olarak sesimizi duyurmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete