GÜNDEM

MUHTARLAR GÜNÜ MESAJLARI

MUHTARLAR GÜNÜ MESAJLARI

MUHTARLAR GÜNÜ MESAJLARI
19-10-2021 12:34
19-10-2021 15:37
BATMAN
Google News

VALİ’DEN MUHTARLARA ÖVGÜ

Batman Valisi Hulusi Şahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Vali Şahin açıklamasında, "Seçimle 5 yıllığına göreve gelen muhtarlar, köy ve mahallelerde tüzel kişiliği temsil etmekle birlikte ülkemizdeki demokrasi piramidinin de zeminini oluşturuyor. Şehrimizin sorunlarını yerinde tespit edip hızlı çözüm üretmek için kentteki kurumlardan yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Mahalle Buluşmaları, sosyal yardım ve burs sahiplerinin belirlenmesi ve yardımların ulaştırılması noktasında Muhtarlarımızın verdiği desteğin büyüklüğü tartışılmaz. Emeklerinin tam karşılığı olmasa da hayata geçirdiğimiz birer ofis, bekleme salonu, mutfak ve lavabonun bulunduğu Muhtar Evi projesiyle muhtarlarımıza modern bir çalışma ortamı hazırlıyoruz. Bu tarz projelerle daha modern bir Batman için birlikte çalıştığımız muhtarlarımızın hizmet kalitesine katkı sağladığımız için mutluyuz" dedi.

***

“AK PARTİ MUHTARLARI ÖNEMSİYOR”

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 19 Ekim Muhtarlar Gününü Kutladı.

Milletvekili Özdemir, yayımladığı mesajda “Ak Parti Hükümeti tarafından 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak kabul edilmiştir. Bu durum Ak Parti’nin yerel yönetimlerin önemli sacayaklarından olan ve aynı zamanda mahalle ve köylerimizin seçilmiş temsilcileri olan muhtarlara verdiği önemi gösteriyor. Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum” dedi.

***

“MUHTAR MAAŞLARINI İYİLEŞTİRECEĞİZ”

CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. 

İl Başkanı Hüseyin Yaşar “Vatandaş ile birincil temas kurabilen yerel yöneticilerden muhtarlarımızın birçoğu halen baraka tipi yerlerde kalmaktadır. Muhtarlarımızın, makam odası, mahalle sakinleriyle oturma alanı, dosya ve belgelerin arşivlenebileceği muhtarlık evleri olmalıdır. CHP iktidarımızda muhtarlık evlerini hayata geçireceğiz. Devletten hak ettikleri maaşı alamamaları da muhtarlarımızı mağdur etmektedir. CHP olarak sözümüzdür, muhtarlık maaşlarını iyileştireceğiz" dedi

***

“VATANDAŞI HİZMETLE BULUŞTURUYORLAR”

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.

Polat "Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nın Başbakanlık döneminde yayımlanan genelgeyle 19 Ekim tarihi, Muhtarlar Günü olarak ilan edilmiştir. Muhtarlık kurumu, devlet yönetiminin temel yapı taşıdır ve muhtarlar ülkemizin en ücra köşelerine ulaşabilen, halka dokunabilen kılcal damarlarıdır. Halkımızın tercihi ve seçimiyle iş başına gelmiş muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de birer çalışma arkadaşıdır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete