GÜNDEM

Muhtarlar, ihale iptalini eleştirdi

Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Masum Padir, 500 yataklı hastane ihalesinin 3.kez iptal edilmesini eleştirdi.

Muhtarlar, ihale iptalini eleştirdi
06-12-2022 17:37
06-12-2022 15:38
BATMAN
Google News

Padir “Kentimizin kangrenleşmiş meseleleri, şehrin lobisinin yetersizliğinden kaynaklı hep ötelenmektedir. Kamu Hastanelerimizin ilimizin nüfus yoğunluğuna cevap vermemesi, vatandaşın çaresizliğine neden olmaktadır. Gün geçmiyor ki, vatandaşlarımız, biz muhtarlara gelip haklı olarak dert yanmasın. Dar gelirli vatandaşlarımız, kamu hastanelerine gittiklerinde bir MR veya ultrason sonucu almak için çoğu zaman günler hatta aylar sonrasına gün verilmesi, hastaları çaresiz bırakmakta ve mecbur bir şekilde özel hastanelere sevk edilmelerine neden olmaktadır.

Aksi halde hastalarını kaybedebilecekleri hususunda sitem ve endişelerini dile getirmektedirler. Bizden daha küçük illerin bile, 500 yataklı hastanelerinin temellerini atarken, bizim hastanemizin yıllardır maalesef temellerinin halen atılmamış olması bizlerin ayıbıdır.

Şayet seçilmemiz halinde sizlere göklerden yıldız kopartıp getireceğiz diyen birtakım siyasi seçilmişler veya kimi STK’lar, seçildikleri günden itibaren üç maymunu oynamak suretiyle meselelerimize ilişkin tatmin edici bir açıklama dahi yapmaktan kaçınmaktadırlar. Hepimiz bu halka karşı sorumluyuz ve bu sorumlulukların gereği neyse onu yerine getirmek zorunluluğunuz vardır. Bizlerden destek talebiniz varsa, bu desteği de vermeye hazırız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete