GÜNDEM

“MUHTARLARIMIZA VERDİĞİMİZ HAT, ARIZA HATTI DEĞİL”

Dicle EDAŞ tarafından muhtarlara verilen iletişim numarasının, iddiaların aksine arıza bildirim hattı olmadığı açıklandı.

“MUHTARLARIMIZA VERDİĞİMİZ HAT, ARIZA HATTI DEĞİL”
10-01-2016 19:41
Google News

DEDAŞ İl Müdürü Faruk İşlek, tüm müşterilere açık olan arıza hattının 444 80 86 olduğunu hatırlattı. Muhtarlarla diyalog halinde olmanın önemine dikkat çeken İşlek “Muhtarlarımız, bizimle iletişim konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyleyince diyalog kopukluğunu gidermek ve elektrik ile ilgili acil müdahale gerektiren durumlarda kullanılması için kendilerine yeni bir telefon hattı verdik. Muhtarlara verilen hat bildiğimiz arıza hattı değildir. Abonelerimize en iyi hizmeti verebilmek için tabi ki vatandaşlarımızın temsilcileri olan muhtarlarımızla iyi bir diyalogumuzun olması gerekiyor. Arıza için tahsis edilen 444 8 086 numaralı hattımız faaldir ve herkese açıktır” dedi.

“PROVOKE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Genel Müdür Murat Karagüzel ise halka daha fazla yardımcı olabilmek için hayata geçirilen uygulamanın bazı kesimler tarafından insafsızca eleştirilmesini doğru bulmadığını açıkladı. Yaklaşık 8 aydır Dicle EDAŞ Çağrı Merkezi üzerinde zaten benzer bir hizmet verildiğine dikkat çeken Genel Müdür Karagüzel “Tamamen insani amaçlarla hayata geçirilmiş olan bu yeni uygulama ile sorumluluk alanımızdaki 400 muhtara yeni bir hat tahsis ettik. Muhtarlar, bu hat sayesinde hayati konularda çok daha hızlı biçimde bize ulaşarak, yaşanan sorunların giderilmesini sağlıyorlar. Bu uygulama sayesinde yeri geldiğinde elektrikli cihazlara bağlı hastalar kurtarılmakta, yeri geldiğinde mahalleler soğukta karanlıkta kalmaktan kurtarılmaktadır. Halka açık olan 4448086 numaralı çağrı merkezimiz zaten aktif ve arıza bildirimlerini alıp, değerlendiriyor. Ancak bazı çevreler, böylesine insani bir hizmeti insafsızca eleştirerek, iyi niyetli çabalarımızı provoke etmeye çalışmaktadırlar” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete