GÜNDEM

MUHTEŞEM SONSÖZ ETKİNLİĞİ

2 Haziran 2014 tarihinden bu yana Batman’da günlük yayım yapan Gazetemiz Sonsöz, 6. kuruluş yıldönümünü fidan dikerek ve kitap okuyarak kutladı.

MUHTEŞEM SONSÖZ ETKİNLİĞİ
25-05-2019 00:30
Google News

 

6. YILIMIZDA FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDUK

Gazetemiz, Batman Üniversitesi Batıraman Kampüsü’nde Bir Başucu Kitabınız ve Dikili Ağacınız Olsun şiarı ile etkinlik düzenledi. Batman Sonsöz Gazetesi’nin, 6. kuruluş yıldönümü nedeniyle Batman Üniversitesi Batıraman Kampüsü’nde düzenlediği fidan dikme ve kitap okuma etkinliği, yoğun katılımla gerçekleşti.

OTOBÜSLER, KATILIMCILARI KAMPÜSE TAŞIDI

Etkinliğe katılacak öğretmen ve öğrenciler, üniversiteye ait otobüslerle kampüse taşınırken, gazetemizin önünde toplanan gençler de Batman Belediyesi Otobüsü ile kampüse taşındı.

ETKİNLİK, YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Etkinliğe Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Milli Eğitim Şube Müdürleri İshak Büyükkaya ve Ömer Çiçek, Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman Okusun GrubuİMKB Petrolkent OrtaokuluYenişehir OrtaokuluYunus Emre İlkokulu, Zeynelbey Anadolu İmam Hatip LisesiPetrol Ofisi İlkokuluTüpraş Ortaokulu, Seda Tuba Photography, Batman Üniversitesi Akademik Personeli ve Üniversite Öğrencileri katıldı.

SONSÖZ ORMANI OLUŞTURULDU

Etkinlikte Batman Üniversitesi tarafından dağıtılan fidanlar, toprakla buluştu. Katılımcılar, diktikleri fidanlara cansuyu verdi. Ormana Batman Sonsöz Hatıra Ormanı tabelası dikildi. Katılımcılar fidan diktikten sonra tabela önünde hatıra fotoğrafları çektirdi.

FİDAN DİKTİKTEN SONRA KİTAP OKUDULAR

Batman Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın talimatı ile katılımcılara kitap dağıtıldı. Çocuklar, fidan diktikten sonra öğretmenleri ile birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Milli Eğitim Şube Müdürü İshak Büyükkaya, çocuklara kitap okumanın öneminden bahsetti.

MEYVESULARI, KANİ’DEN

Fernas Gıda çatısı altında üretilen Batman’ın meyve bahçesi ve meyvesuyu markası Kani, etkinliğe katılan minik öğrencilere meyvesuyu ikramında bulundu. Fernas Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Ceylan’ın talimatı ile gönderilen meyve suları, öğrencilere dağıtıldı.

İLGİ VE DESTEĞİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gazetemiz Sahibi Ercan Atay ve Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan, etkinliğe beklenenin üstünde ilgi gösterildiğini belirtirken, tüm katılımcılara teşekkür etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete