YAŞAM

MÜJDECİ’LERİN MUTLU GÜNÜ

İş İnsanı Bahri Müjdeci, İş İnsanı İlhan Müjdeci’nin yeğeni ve Merhum Mehmet İkram Müjdeci’nin oğlu Kenan Müjdeci, hafta sonu düzenlenen sade bir düğün töreninde Şahabettin Aydın’ın kızı Betül Aydın’la dünya evine girdi.

MÜJDECİ’LERİN MUTLU GÜNÜ
28-03-2021 15:41
BATMAN
Google News


Mevlid düğününe ev sahipliği yapan damadın amcaları Hacı Bahri Müjdeci, İlhan Müjdeci, Kutbettin Müjdeci ve Ahmet Müjdeci, davetlileri kapıda karşıladı. Pandemi kuralları içerisinde yapılan düğünde misafirler nezih bir ortamda ağırlandı. Mevlidi şerif okunan düğünde, dualar edildi.

Düğün mevlidine Baro Başkanı Av. Hamit Çakan, Ceylanpıanr Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Deva Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Kanaat Önderi ve iş adamı Niyazi Demir, Batso Başkanı Abdulkadir Demir, Koçerler Dernek Başkanı Emin Çelik, ASKON Başkanı Selman Nasıroğlu, İş İnsanları Mustafa Balaban, Selman Dinç, Mehmet Dinç, Kadir Fidan, Ahmet Aşsız, Celil Demir ve Serdar Özdemir de katıldı.

Genç çiftin nikahını Belediye Evlendirme Müdürü Nuri Turgut kıyarken, çiftin nikah cüzdanını İş İnsanı Niyazi Demir verdi. Batman Sonsöz Gazetesi  olarak genç çifti kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete