GÜNDEM

“MÜLTECİ HABERLERİNİ DOĞRU YAZMAK ÖNEMLİ”

Yerelde Basın Buluşmaları’nın ikincisi, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri Gazetecileriyle online olarak gerçekleştirildi. Toplantıya Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay da katıldı.

“MÜLTECİ HABERLERİNİ DOĞRU YAZMAK ÖNEMLİ”
08-12-2020 14:32
Google News

 

GÖÇ VE UYUM KONULU TOPLANTI
Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen Göç ve Uyum konulu Yerelde Basın Buluşmalarının ikincisi, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri özelinde, çevrim içi (online) gerçekleştirildi.

AMAÇ, YEREL BASINDA MÜLTECİ HABERLERİNE FARKINDALIĞI ARTTIRMAK
Yerel basın çalışanlarına yönelik farkındalık artırıcı bilgilendirmelerin yapılabilmesi amacıyla düzenlenen etkinliğe, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Akarca, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökçe Ok, İletişim Başkanlığı Basın Yayın Dairesi Başkanı Büşra Karaduman Aktuna, Uyum ve İletişim Dairesi Başkanı Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu katıldı. 

SIĞINMACILARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Akarca “5 milyon sığınmacıya ev sahipliği yapıyoruz. Geçici koruma statüsünde gelen kardeşimize ev sahipliği yapıyoruz ve hiçbir sorun çıkmıyor bundan dolayı Göç İdaremiz de fevkalade başarılı” dedi.

MÜLTECİ HABERLERİNİ DOĞRU VE ETİK YAZMAK ÖNEMLİ
Basının önemine değinen Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökçe Ok “Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizde yerel medyamız doğru haberi, doğru ve etik bir şekliyle her zaman ifade etmişlerdir. Yorumu da hür ve bağımsız bir şekilde yaparken göçmenin insan olduğunu hiçbir zaman unutmamışlardır” dedi. Uyum Yerelde Başlar sloganı ile yola çıkan Yerelde Basın Buluşmalarının üçüncüsü Karadeniz Bölgesi özelinde gerçekleştirilecek. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete