GÜNDEM

MUM, ODAYI KÜLE ÇEVİRDİ

Mumdan kaynaklı meydana gelen yangın, evin bir odasını küle çevirdi. Çıkan yangında ev eşyaları kullanılamaz hale geldi.

MUM, ODAYI KÜLE ÇEVİRDİ
04-01-2016 20:02
Google News

Olay, saat 22.30 sıralarında Cudi Mahallesi 3541 sokak no:7’de bulunan Gezer Ailesine ait evde meydana geldi. Ferhan ve eşi Edise Gezer ile 5 yaşındaki oğulları Ümit Gezer, evde bulundukları sırada elektrik kesintisi meydana geldi. Evi aydınlatmak için mum yakan Gezer Ailesi, kısa bir süre sonra uykuya daldı. Mumdan çıkan alevlerin eşyalara sıçraması sonucu evde yangın çıktı. 5 yaşındaki çocuklarını alarak sokağa çıkan Ferhan ve Edise Gezer Çifti, canlarını zor kurtardı. Mahalle sakinleri tarafından söndürülen yangında, odadaki eşyaların tamamı yanarak kullanılamaz hale geldi.

“5 MİLYARA YAKIN ZARARIM OLDU”

Olayın ardından açıklama yapan Baba Ferhan Gezer “Birkaç gündür mahallede elektrik kesintisi yaşanıyor. Bakkaldan mum almıştık. Mumu yakıp televizyonun üzerine koymuştuk.  Eriyen mum, eşyalara ve televizyona sıçramış. Televizyonumuz bomba gibi patladı. Odayı alevler sardı. Kendimizi zor dışarıya attık. Komşularımız yangını söndürmeseydi bir facia olabilirdi, yaklaşık 5 milyar zararım oldu yetkililerde yardım talep ediyorum” dedi. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete