GÜNDEM

MURAT ŞAHİN, ANTEP ÜNİVERSİTESİNDE

Önceki dönem Batman Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hacı Murat Şahin, Gaziantep Üniversitesi’ne danışman olarak atandı.

MURAT ŞAHİN, ANTEP ÜNİVERSİTESİNDE
13-11-2020 17:58
Google News


Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, danışman kadrosunu güçlendirme yolunda attığı adımlarla, Doç. Dr. Hacı Murat Şahin’i danışman olarak atadı.

Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nun kuruluşundaki başarılı işleri ve 2016–2019 yılları arasında Batman Belediye Başkan Yardımcılığı ile tanınan Şahin’in, ulusal ve uluslararası alanda yayınlanmış sayısız makalesi ve kitabı bulunuyor.

Doç. Dr. Şahin’in GAÜN Rektörü Özaydın’a danışman olarak atanması, akademik camiada ve spor camiasında sevinçle karşılandı. Bilimsel birçok yuvanın kuruluşunda yer alan ve geliştirdiği projelerle ulusal ve uluslararası spor ve bilim camiası tarafından takdirle karşılanan Doç. Dr. H. Murat Şahin’in Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında basılan 38 bildirisi bulunuyor.

Şahin bugüne kadar spor ağırlıklı olarak 24 uluslararası kitap kaleme aldı ve bu kitapları uluslararası bilim camiasında yayınlanırken büyük ses getirdi. Şahin, ayrıca Batman Belediyespor Kulüp Başkanlığı yaptığı, 2017–2019 yılları arasında birçok sportif başarı elde etmiş, 2016–2019 yılları arasında Batman Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürütmüştü. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete