SPOR

Muş Üniversitesi Öğrencileri HADO Sporunda Yarışacak

Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri, HADO sporuyla tanışarak Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor. Öğrenciler, antrenörleri eşliğinde takım oluşturarak üniversite adına yarışacaklar.

Muş Üniversitesi Öğrencileri HADO Sporunda Yarışacak
04-04-2024 13:10
Google News

Muş Üniversitesi'nde doktora öğrencisiyken HADO sporuyla tanışan Mehmet Furkan Şahin, öğrencileriyle birlikte Türkiye Üniversitesi Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen HADO Üniversiteler Arası 1. Lig Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor. Şahin, 8 kişilik takımı seçerek antrenmanlara başladıklarını ve Türkiye Şampiyonası'ndan dereceyle dönmeyi hedeflediklerini belirtti.

Şahin'in antrenörlüğünde oluşturulan takımda yer alan öğrencilerden Şevval Demirci, HADO'yla tanıştığında heyecanlandığını ve yarışmalara katılmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Diğer öğrenci Yunus Önder de HADO'nun heyecan verici bir spor olduğunu ve üniversite adına yarışacak olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

HADO Türkiye Operasyon Direktörü Can Duraslan ise HADO'nun yeni bir teknoloji sporu olduğunu ve üniversitelere tanıtma çabalarının büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Yapılan duyurular sonucunda birçok üniversite öğrencisinin HADO sporunu deneyimlediğini ve katılmak istediğini aktaran Duraslan, Türkiye Şampiyonası'na 40'ın üzerinde üniversite takımının katılmasını beklediklerini dile getirdi.

Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri, HADO sporunda üniversite adına yarışacakları için antrenmanlarını sürdürüyor ve Türkiye Şampiyonası'nda başarılı olmayı hedefliyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete