GÜNDEM

MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR PROGRAMI

Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, geleneksel hale getirdiği iftar programında yetim, engelli ve ihtiyaç sahipleri ile bir araya geldi.

MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR PROGRAMI
23-06-2016 21:38
Google News

Diva Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına Vali Ahmet Deniz, kurum müdürleri, MÜSİAD üyeleri, yetim, engelli ve ihtiyaç sahipleri katıldı.

“BATI MEDENİYETİNİN KALBİ ÇÜRÜMÜŞ”

Vali Deniz, Ramazan Ay’ında yoksullarla dayanışmanın önemine dikkat çekerek “Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir denilen bir kültürden geliyoruz. Kazanmanın erdem olarak sunulduğu bir çağda yaşıyoruz ama Ramazan Ayı bize gösteriyor ki gerçek anlamda erdem, paylaşmak, gönüllere dokunmak, gönüllerde yer etmektir. Bizi biz yapan değerler bunlardır zaten. Etrafımız kan gölü. Ama o medeni dediğimiz ülkeler maalesef yangını söndürmekten ziyade yangına benzin döküyorlar. Batı medeniyetinin artık kalbi çürümüş. Merhametsiz bir medeniyete, medeniyet demiyoruz. Onun için bu sofradaki güzellik, birliktelik, beraberlik bizim ülkemizdeki birlik ve beraberliğin yansımasıdır. Özellikle bölgemizin belirli yerlerinde sıkıntılar yaşadık ama Batman'da hemşerilerimiz birlik ve beraberlik mesajları verdiler” dedi. MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suat Özdemir ise bu yıl 5.’sini gerçekleştirdikleri iftar programında 400 kişiyi ağırladıklarını kaydetti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?