SİYASET

MÜSİAD’IN YENİ YÖNETİMİ, BASINLA TANIŞTI

6. Olağan Kongre ile Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanlığına seçilen Aladdin İraz, Batman Basını ile kahvaltıda bir araya geldi.

MÜSİAD’IN YENİ YÖNETİMİ, BASINLA TANIŞTI
17-02-2019 18:07
Google News

Big Mama’s’ta düzenlenen toplantıya Başkan Aladdin İraz ile MÜSİAD’ın yeni yönetiminde yer alan Cuma Dişikırık, Abdürrahim Müjdeci, Veysel Önal, Ahmet Şen, Emin Altun ve Genç Müsiad Başkanı Bengin Özdemir katıldı. Yeni Başkan İraz, “Derneğimiz bugüne dek önemli faaliyetler yürüttü. Aldığımız bu bayrağı, daha ileri taşımayı hedefliyoruz. İhracatı arttırmak için faaliyetler yürüteceğiz. Bünyemizde yatırım ön bürosu kurduk. Şehrimize gelecek bütün yatırımcılara, ücretsiz alt yapı, planlama, programlama ve danışmanlık hizmeti vereceğiz. Amacımız bölgemize yatırım sağlamak. Bu güne kadar ilimizde bu anlamda bir eksiklik olduğunu hissettik. İnşallah bu eksikliği gidereceğiz” dedi.

2. OSB İÇİN GEREKLİ TALİMATLARI VALİ ŞAHİN VERDİ

Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde yatırım yapmak isteyen girişimciler için 2. OSB’nin açılması hususu konusunu ele alan İraz “2. OSB, bizi aşan bir konu. Geçen hafta Valiyi ziyaret ettik. Batman’da 600 kişi yer bekliyor, 2. OSB’yi bekliyor. Vali Hulusi Şahin, bütçeyi oluşturulması için gerekli talimatları verdi. En kısa zamanda biteceğini umut ediyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?