GÜNDEM

MÜZİKTE BİRİNCİ, ŞİİRDE ÜÇÜNCÜYÜZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi adına yarışan gençler, Türk Müziği ve Şiir Yarışmalarında 3 derece yaparak büyük bir başarı elde etti.

MÜZİKTE BİRİNCİ, ŞİİRDE ÜÇÜNCÜYÜZ
17-05-2018 21:13
Google News

 

GENÇLER YARIŞTI, BAKAN İZLEDİ

Yarışmayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Bakan Müsteşarı, Müsteşar Yardımcıları, Gençlik -Hizmetleri Genel Müdürü, Bakanlık Yetkilileri ve Bürokratlar izledi.

MÜZİĞİN KRALİÇESİ SEMANUR KAYA

Gençler Arası Türk Müziği Yarışmasında Batman ve bölgeyi temsilen Semanur Kaya sahneye çıktı.  Sahne Sırası Sende sloganıyla bu yıl 4. kez düzenlenen Türk Müziği Yarışmasının 18–23 Kız kategorisinde Batman Gençlik Merkezi Gönüllü Gençlerden Semanur Kaya, Türkiye 1.’si oldu. 24–29 Solo Kız Ses Yarışmasında yine Leyla Dayan Türkiye 3.’sü oldu.  

ŞİİR’DE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Bir Şiir Bir Nefes sloganıyla bu yıl ikinci kez organize edilen Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması 18–25 Bayan Kategorisinde Şevval Sütçü, Türkiye 3.’sü oldu. 

BATMANLI GENÇLERE ARMAĞAN…

Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran “Gençlik Merkezimiz yaklaşık 300 Gençlik Merkezi arasında ve binlerce gencin içinden sıyrılıp, 3 kategoride Türkiye derecesi aldı. İl ve Bölge 1.’liğinden sonra Türkiye Finaline üç kategoride katılım sağlandı ve başarı elde edildi. Başarı Batmanlı gençlere armağan olsun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete