GÜNDEM

NAS LUNAPARK, AÇILIŞA HAZIR

Geçen yıl yaklaşık 5 milyon TL harcanarak Batman halkının hizmetine giren Nas Lunapark, Nisan ayında sezona “merhaba” diyor.

NAS LUNAPARK, AÇILIŞA HAZIR
04-04-2016 21:11
Google News

12 bin m2 alanda yaklaşık 25 farklı oyun alanı ile Batman halkına hizmet veren Nas Lunapark, günde 10 bin kişiye ev sahipliği yapmayı hedefliyor.

12 BİN M2 PARKE TAŞI DÖŞENDİ

10 Yıllığına kiralanan 12 bin M2’lik alanda parka taşı döşemesi yapıldı. Çevre düzenlemesi ile Batman halkının hizmetine giren Nas Lunapark, kentin nefes alan tek eğlence ve sosyal tesisi olarak biliniyor.  Batman’da eğlence ve sosyal tesis alanında tarih yazmaya kararlı olduklarını söyleyen İşletme Sahibi Necdet Nasıroğlu “Yaklaşık 5 milyon TL harcadığımız tesislerimizde, Batman halkı 7’den 70’e 24 saat gönüllerince eğlenecek. Kış mevsiminde tüm eksiklerimizi tamamladık. Fabrikadan 5 adet yeni eğlence makinesi daha sipariş verdik. Onları da kısa zaman içinde kurup hizmete açcağız. Batman halkı her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizde bu memleketin bir evladı olarak, kendi insanımıza ve kentimize yatırım yapmayı ilke edindik” dedi.

65 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Nasıroğlu, tesiste 5’i engelli 65 personelin istihdam edileceğini belirterek “Nisan ayı itibari ile sezonumuz açılacaktır. Tüm personelimizle birlikte Batman halkının hizmetindeyiz. Bu kent her şeyin en iyisini hak ediyor” şeklinde konuştu. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete