GÜNDEM

NAS LUNAPARK, ENGELLİLERE KUCAK AÇTI

Batman’da Bir Kalp Bin Umut Platformu ile Nas Lunapark arasındaki anlaşma gereği engelli bireyler, lunaparktaki oyun gruplarını ücretsiz kullandı. Uygulamanın her gün geçerli olacağı açıklandı.

NAS LUNAPARK, ENGELLİLERE KUCAK AÇTI
01-08-2019 21:11
Google News

 

SURİYELİ EVİN’İN SEVİNCİ, GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Bir Kalp Bin Umut Platformu girişimleri ile Batman’daki engelli bireyler, Nas Lunapark’taki oyun gruplarını ücretsiz kullandı. Etkinliğe, Suriye’deki savaşta tüm vücudu yanan 7 yaşındaki Evin, oyun kondomlarındaki sevinciyle damgasını vurdu.

ENGELLİLER, KART YARDIMI İLE LUNAPARKI ÜCRETSİZ KULLANACAK

Lunaparkın, tüm engellilere sınırsız sürede ücretsiz hizmet vereceğini söyleyen İşletmeci Necdet Nasıroğlu “Daha önce de sosyal sorumluluk projesine katkımız olsun diye başarılı öğrencilere ücretsiz lunaparkın kapılarını açmıştık. Bu kez engelli kardeşlerimizi ücretsiz ağırladık. Bu kampanya işletmemiz var olduğu sürece geçerli olacak. Engelli kardeşimiz lunaparka geldiği andan itibaren biz kendilerine kart vereceğiz” dedi.

ENGELLİ BİREYLERİ TOPLUMA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Platformu Sözcüsü Veysi Mercimekçi, lunapark işletmecisine teşekkür ederken, evlerinde sosyal yaşamdan uzak yaşamak zorunda kalan fiziksel ve zihinsel engellileri topluma kazandırmak istediklerini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete