GÜNDEM

NAS LUNAPARK SAHİBİ, SONSÖZ’DEYDİ

Yaklaşık 5 milyon TL ile Batman’a dev eğlence yatırımı yapan Nas Lunapark İşletmecisi Necdet Nasıroğlu, Batman Sonsöz Gazetesini ziyaret etti.

NAS LUNAPARK SAHİBİ, SONSÖZ’DEYDİ
08-05-2016 18:41
Google News

Gazetemizin Sahibi Ercan Atay ile görüşen İşadamı Nasıroğlu, Nas Lunapark ile Batman’da eğlence sektöründe büyük bir açığı kapattıklarını söyledi. Geçen yıl faaliyete giren işletmenin büyük ilgi gördüğünü açıklayan Nas Lunapark İşletmecisi Necdet Nasıroğlu “Geçmiş sene hizmete açtığımız Nas Lunapark’ta bu yıl daha iyi hizmet verebilmek için yeşillendirme ve parke taşı döşeme çalışmaları yaptık. Eğlence kompleksinin içinde küçük esnaf için ofis ve atölyeler oluşturduk” dedi.

“50 BİN BİLET DAĞITACAĞIZ”

Devasa eğlence merkeziyle Batman’a ayrıcalıklı yaşamın kapılarını araladıklarını belirten Nasıroğlu “Herkes bu kompleksten faydalansın diye 50 bin adet ücretsiz bilet dağıtacağız. Eğlence kompleksimiz, dev oyun makinelerinin yanı sıra lokanta, kafeterya, mini market, bay ve bayan WC’ler, bay ve bayan mescitler, çocuk emzirme odası, dinlenme odası, 2 dönümlük otopark alanı, oto yıkama yağlama yeri ve özel güvenlik birimleriyle de hizmettedir” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete