GÜNDEM

NAS LUNAPARK, SONSÖZ’LE ANLAŞTI

Bayram Arifesinde hizmete giren ve şimdiden yoğun ilgi görmeye başlayan Nas Lunapark Tesisleri, gazetemizin takipçilerine ücretsiz bilet verecek.

NAS LUNAPARK, SONSÖZ’LE ANLAŞTI
19-06-2018 22:33
Google News

10 dönüm alan üzerinde modern tesisi ile hizmete giren tesis, kentin en büyük eğlence merkezi. İşletme Sahibi Necdet Nasıroğlu “Eğlence kompleksimizde şimdilik, balerin, çarpışan otolar, gondol (gemi), dönme dolap, elma kurdu, tren, büyük ve küçük uçan sandalye, havalı uçak, kanyon arabaları bulunmaktadır. Önümüzdeki günlerde farklı oyun gruplarını da getireceğiz. Türkiye’nin nadir yerlerinde bulunan tesislerden daha iyisini Batman’a kazandırdık. Sosyal tesislerimiz de önümüzdeki günlerde açılacak. Burada lokanta, kafeterya, pastane, mini market, bay ve bayan WC’ler, bay ve bayan mescitler, çocuk emzirme odası, dinlenme odası, 2 dönümlük otopark alanı, oto yıkama yağlama yeri, özel güvenlik bölümlerimiz mevcut” dedi.

ÇEKİLİŞE KATILMAYI UNUTMAYIN...

Nas Lunapark sponsorluğunda gazetemizin okurlarına bilet hediye edilecek. İnstagram Hesabımız (batmansonsoz) üzerinden düzenlenecek çekilişte talihli okurlarımıza Nas Lunapark’ın ücretsiz biletlerini hediye edeceğiz. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete