EKONOMİ

NASIROĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, 4. Olağan Genel Kurulda güven tazeledi.

NASIROĞLU GÜVEN TAZELEDİ
26-09-2021 11:49
26-09-2021 11:50
BATMAN
Google News

Çağlayan Oto Lastik Kaplama  Fabrikasında gerçekleşen kongre, pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. ASKON Başkanı Mehmet Selman Nasiroğlu, Teşkilat Başkan Yardımcısı Nihat Çarboğa, Genel Merkez Teşkilat Yardımcısı Orhan Güngörür, Askon Batman Şubesi  Başkan Yardımcısı Ekrem Tüzün, Genç Askon  Özel Kalem Mustafa Cerit ve yönetim üyeleri katıldı. 

"PANDEMİDEN DOLAYI KISITLI KURULTAY YAPTIK"

Kongrede delegelerin oyuyla yeniden başkan seçilen Nasıroğlu “Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), kurulduğu 1998 yılından bugüne yurt içi ve yurt dışında şube ve temsilcilik ağları ile 8 bin üye iş insanı ve 17 bin üye işletmesine ulaşmış, Türkiye'nin kamu yararına çalışan en güçlü Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olmuştur.  Batman Şubesi olarak bizler de bu büyük camiamın bir parçası olmaktan büyük bir onur duymaktayız. Batman şubesi olarak biz de ASKON'un vizyonuna yakışır bir şekilde 4. Olağan Genel Kurulu'nu büyük bir şenlik ve geniş katılımlı bir şekilde yapmayı planlamış ve bu şekilde duyurularımızı geçmiştik. Ne var ki, ilimizde covid-19 vakalarının yüksek seyrinin devam etmesi ve yoğun bakım ünitelerinin doluluk oranının fazla olması bizi insan sağlığını önceleyen bir karar almaya itti" dedi.

Batman Haber Batman Gazeteleri Batman

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete