SİYASET

Nasıroğlu'na sevgi seli

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği her yerde sevgi seli oluşturuyor.

Nasıroğlu'na sevgi seli
23-04-2023 15:41
23-04-2023 15:42
Google News

Nasıroğlu, bayramlaşma ziyaretleri kapsamında gittiği Yolağzı ve Kayapınar beldesinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Vatandaşlar Nasıroğlu'nu parti bayrakları ile karşılarken Nasıroğlu ise kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

“HAYATINI BATMAN’A ADAMIŞ BİR AİLEYİZ”

Nasıroğlu, “Biz Nasıroğlu ailesi hayatını Batman’a adamış bir aileyiz. Kadim medeniyetlere ev sahipliği yapan bu bereketli toprakların ve bu çalışkan insanların haklarını en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktım. Önümüzdeki yüz yıl Türkiye'nin yüz yılı olacak ve biz şunu iddia ediyoruz. Türkiye'nin yüz yılı içerisinde  Batman'ın da yüz yılı olacak. Gercüş'ün de yüz yılı olacak ve  Kayapınar'ın da yüz yılı olacak. Bu amaçla ve hedefle yola çıktık ve Allah'ın izniyle de başaracağız. Davamız ve amacımız insanlara hizmet etmek ve sizlerin  sorunlarını kendimize dert edinmektir. Tabi arkadaşımla beraber parlamentoya  gidersek  sesimizi daha güçlü bir şekilde yetkililere iletiriz” dedi.  (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete