SPOR

NASIROĞLU’NDAN PETROLSPOR’A BÜYÜK DESTEK

Fernas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu, ligin ikinci devresi için takıma 2 oyudncunun transferini gerçekleştirerek Petrolspor’a büyük destek verdi.

NASIROĞLU’NDAN PETROLSPOR’A BÜYÜK DESTEK
12-01-2017 20:26
Google News

Spor-Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Petrolspor, ligin ikinci yarısı için gerçekleştirdiği transferlerle üst sıralara çıkmayı hedefliyor. Sezon başından itibaren Petrolspor’a maddi destekte bulunan Fernas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu, takıma 2 oyuncunun transfer edilmesini sağladı. Nasıroğlu sponsorluğunda sağ kanat oyuncusu Tolga Yıldız’ı ve forvet bölgesine Serhan Yılmaz’ın transferleri gerçekleştirildi.

“KENTİMİZİN TAKIMINA SAHİP ÇIKTI”

İşadamı Muzaffer Nasıroğlu’na teşekkür eden Petrolspor yöneticileri ve Kulüp Başkanı Aydın Gülmez yaptıkları açıklamada, “Sezon başından itibaren takıma her türlü desteğini esirgemeyen Fernas Şirketler Grubu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu’na teşekkür ederiz. Takımımıza büyük fayda sağlayacak iki oyuncunun transferini gerçekleştirdi. Kentimizin takımı olan Petrolspor’a sahip çıkan değerli İşadamı Muzaffer Nasıroğlu’nun bu yardımı, diğer iş adamlarımıza da örnek olması gerekiyor. Tekrar takımımıza kattığı iki futbolcu için Muzaffer Nasıroğlu’na ve Sayın Valimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete