SİYASET

Nasıroğlu, rahmetli babasını anarak konuştu;

“Babamın vasiyetiyle memleketimizin hizmetindeyiz”

Nasıroğlu, rahmetli babasını anarak konuştu;
13-04-2023 16:50
13-04-2023 15:58
Google News

AK Parti Batman İl Başkanlığı, milletvekili adayları için iftar yemeğinde tanıtım programı düzenledi.

Güngör Palas’ta düzenlenen iftar programına Batman Milletvekili Adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı, Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt ve Fırat Tunç ile ilçe başkanları ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

BABAMIN VASİYETİYLE BATMAN’A HİZMETE ADAYIM

Batman Milletvekili 1. Sıra Adayı Ferhat Nasıroğlu, yaptığı konuşmada “Rahmetli babam Necat Nasıroğlu'nun Batman'a olan sevdasıyla büyüdük. Batman'da doğmuş, Batman'da büyümüş bir kardeşinizim. Rahmetli babamın bize bir vasiyeti vardı. Yatırımlarımızı önce memleketimize yaptık. İstihdam yarattık. Eğitime katkı sunduk. Şimdi bizi daha sorumlu bir vazife için çağırdılar. Batman'ı siyasette temsil etmek. Allah nasip eder ve sizler de bu kutlu görevi bize layık görürseniz, bu emaneti sizin adınıza taşıyacağım. Bu emanetin sorumluluğunun farkındayım. Buna göre planlamamızı yapıyoruz. Siyasi kimliğimizin gücünü de üzerine koyarak, Batman'ı bir yatırım bölgesi, üretim ve istihdamda cazibe merkezi haline getireceğiz. İş çevremizin Batman'a yatırım yapmasını teşvik edecek, bürokratik süreçleri hızlandıracağız. Batmanın genç nüfusu, en önemli gücümüz. Bu gücümüzü arkamıza alarak gençlerimize istihdam, teknoloji, eğitim, kültür ve spor alanlarında destek vereceğiz. Mevcut OSB’nin kapasitesinin en az üç katı büyüklüğünde 3 OSB için yer tespiti yaptık, müracaatlarımızı yaptık, Mevcut OSB’de 12 bin çalışanımız var. Bunu üç kat arttırırsak, 36 bin insanımıza iş kapısı, ekmek kapısı açacağız” dedi.

MESELE SADECE CUMHURBAŞKANINI SEÇME MESELESİ DEĞİL…

Hüda Par kontenjanından listeye giren AK Parti Batman Milletvekili Adayı Avukat Serkan Ramanlı ise “2023 seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Milletin iradesine eskiden olduğu gibi ket vurmaya çalışanlar var. 20 yıldır millet iradesinin taçlanması ve milletimiz lehine birçok kazanımın elde edildiği bir süreçten sonra, bugün artık cumhuriyetin 2. yüzyılına damgasını vuracak milli irade perspektifi önümüzde duruyor. Mesele sadece cumhurbaşkanı seçtirme meselesi değil. 2.yüzyıla girerken en yüksek sayıda milletvekilini cumhur ittifakı ile meclise taşıyalım ki, 2.yüzyılımızda artık milletimizin gönül huzuruyla, gönül ferahlığıyla kabul edeceği yeni bir anayasaya kavuşalım” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete