GÜNDEM

NASIROĞLU VAKFI, HAREKETE GEÇTİ

Batman’da yıllardır yüzlerce öğrenciye burs veren ve ihtiyaç sahiplerinden yardımlarını esirgemeyen Necat Nasıroğlu Vakfı, iki oğlu beyincik erimesi (NCL2) hastalığına yakalanan Fatma ve İhsan Abay çiftinin yardım çağrısına da kayıtsız kalmadı.

NASIROĞLU VAKFI, HAREKETE GEÇTİ
15-01-2020 01:23
Google News

 

Batmanlı Hayırsever Merhum İş İnsanı Necat Nasıroğlu’nun adını taşıyan vakıf, sosyal sorumluluk bilinci ile yardımlarını sürdürüyor. İhtiyaç sahiplerine düzenli destekler sunan Necat Nasıroğlu Vakfı, bu kez dünyada nadir görülen ölümcül NCL2 hastalığa yakalanan 5 yaşındaki Ahmet’in tedavisi için oluşturulan komisyona bağış yapacak. 
 “DESTEĞİ VAKIF OLARAK AİLESİNE ULAŞTIRACAĞIZ”
Necat Nasıroğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Nasıroğlu “Vakfımız kurulduğundan bu yana, eğitim, kültür, sanat, spor, sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanlarında birçok iyiliğe katkıda bulunurken, rahmet ve minnetle andığımız hayırsever merhum Necat Nasıroğlu’nun belirlediği ilkeler doğrultusunda varisleri tarafından büyük bir kararlılıkla hizmet yürüyüşüne devam etmektedir. Vakıflar, iyiliğin topluma yayılmasında ve süreklilik kazanmasında misyona sahiptir. Vakfımız, Ahmet’in tedavisine katkı sunmaya karar vermiştir. Minik evladımız için belirlediğimiz desteği ailesine ulaştıracağız” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete