YAŞAM

Taciz sanığı Musa Orhan, ünlü sanatçıya dava açtı

Batman'da intihar eden İpek Er'in mektubunda kendisine cinsel istismarda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a ikinci kez hakaret davası açtı.

Taciz sanığı Musa Orhan, ünlü sanatçıya dava açtı
21-05-2023 15:29
21-05-2023 16:25
Google News

Ünlü oyuncu, Musa Orhan'ın kendisine dava açtığını sosyal medya hesabında “Şerefsiz ve göründüğü kadarıyla bir geçim yöntemi olarak adalet sistemini kullanan, daha doğrusu buna izin verilen Musa Orhan şimdi de bana tazminat davası açmış. Aç köpek” paylaşımıyla duyurdu. Farah Zeynep “Korkmuyorum, korkmuyoruz. Adalet yerini bulsa kimse çıldırıp şerefsiz merefsiz yazmicak, nasılsa cezasını çekecek deriz. Ama serbest serbest geziyorlar, bir de dava açıyorlar, üstüne bir de tazminat davası açıyorlar” paylaşımını da yaptı.

NE OLMUŞTU?

202 yılında Batman'ın Beşiri İlçesinde intihar ederek yaşamına son veren İpek Er, bıraktığı mektupta Siirt'te görevli Uzman Çavuş Musa Orhan'ın cinsel istismarını yazmış, Orhan hakkında nitelikli cinsel saldırı suçundan 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Tutuksuz sanık Orhan'ın yargılanması sürerken, sosyal medya paylaşımı yapan oyuncu Ezgi Mola'ya hakaret suçundan 6 bin 960 TL adli para cezası verilmiş, sanatçı Farah Zeynep de bu karara tepki gösteren bir tweet atmıştı. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete