GÜNDEM

‘NECAT AMCA’ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Batman’da onbinlerce insan, Necat Amcayı son yolculuğuna uğurladı.

‘NECAT AMCA’ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
09-01-2018 23:25
Google News

Batmanlı Hayırsever İşadamı Necat Nasıroğlu, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. İşadamı Ahmet Dinç’in ölümünden 10 gün sonra Necat Nasıroğlu’ndan gelen kötü haber, kamuoyunu yasa boğdu.

BASORKE KÖYÜNDE BİNLERCE İNSAN TOPLANDI

İlimizde yatırımları ve yardımları ile bilinen, onbinlerce insana ekmek kapısı açan Batmanlıların Necat Amcası, son yolculuğuna onbinlerce insan tarafından uğurlandı. Nasıroğlu için Kayabağlar (Basorke) Köyü’nde uğurlama töreni düzenlendi. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Vali Ahmet Deniz, TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, HDP Urfa Milletvekili Osman Baydemir, BJK Kulüp Başkanı Fikret Orman, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, kurum ve STK temsilcileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

KÖY MEYDANINDA NAMAZ KILINDI

Köy camisinde Nasıroğlu için Cenaze Namazı kılındı. Müftü Turgut Erhan’ın yönetiminde kılınan namazda Kur’anı Kerim okundu.

BATMAN, ONU YATIRIM VE HİZMETLERİYLE ANACAK

Fernas Şirketler Grubunun Kurucusu Necat Nasıroğlu, burs verdiği öğrenciler, kente kazandırdığı öğrenci barınma yurtları, kentin spor ve ekonomisine sunduğu katkılar ve yardımsever kişiliği ile anılacak olan Necat Amca’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete