GÜNDEM

NECAT NASIROĞLU KÜLLİYESİ’NDE START

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği ile FERNAS şirketler grubu tarafından Esentepe’de Merhum Necat Nasıroğlu adına yapılacak Necat Nasıroğlu Külliyesi alanında çalışmalar start aldı.

NECAT NASIROĞLU KÜLLİYESİ’NDE START
17-05-2020 20:24
Google News

 

8 bin kişilik ibadethane, kültürel ve sosyal donatılar, millet bahçesi, eğitim alanları, taziye evi, otopark, ticari ve teknik alanlarının yer alacağı yaklaşık 100 dönümlük külliye yerleşkesinde temel atma töreni öncesi hazırlık çalışmaları yapılıyor. Merhum hayırsever İş İnsanı Necat Nasıroğlu adına yapılacak külliyenin temelinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atılması bekleniyor. Finansı tümü ile FERNAS şirketler grubu tarafından karşılanacak ve Bölgenin en büyük külleyesi özelliğini taşıyan kompleksin yapımının 2 senede tamamlanması hedefleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
yahya kaydul
yahya kaydul 1 yıl önce
İnsanlara gösteriş için yapılan bir Yapıt düşünün... Veya vergiden kaçmak için bir eser inşaa ettiğini düşünen bir zavallı taifesi düşünün.. 64 yaşındaki BABAM VEYSİ KAYDUL yapılan iskele ihmalkarlığıyla vefat etmiştir. Takdir ilahi Rabbimdendir Amenna.. Fakat Sosyal mecralarda Külliye Yaptırıyorum diye haberlere konu olan Necat Nasıroğlu vakfının inşaatında vefat eden aileleri bir baş Sağlığı aramasını bile hor görmesi Tenezzül edip aramaması S
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete