GÜNDEM

NECAT NASIROĞLU ÖZEL YAYINIMIZ BUGÜN

Batman Sonsöz Gazetesi’nin online canlı yayın programlarında bugün Batman’ın merhum iş insanı Necat Nasıroğlu’nun hayatı anlatılacak.

NECAT NASIROĞLU ÖZEL YAYINIMIZ BUGÜN
13-01-2021 15:29
Google News

 

NECAT NASIROĞLU’NU, VEFATININ 3. YILINDA ANIYORUZ
Gazetemiz Sonsöz, haftanın belirli günleri youtube ve facebook hesapları üzerinden canlı yayın programlarını sürdürüyor. Bugün ki canlı yayın programında Batman’ın eğitim, spor ve iş hayatına önemli katkıları olan merhum iş insanı Necat Nasıroğlu’nun hayatı anlatılacak. Batman’ın Necat Amcası olarak hafızalarda yer edinen Necat Nasıroğlu özel yayını, saat 20.00’de Batman Sonsöz Gazetesi’nin youtube ve facebook hesabı (@batmansonsozgazetesi) üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

KIZI HATİCE NASIROĞLU DA YAYINIMIZDA OLACAK
Baş Yazarımız Recep Kavuş ve Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan’ın hazırlayıp sunacağı programa Necat Nasıroğlu’nun kızı aynı zamanda Necat Nasıroğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Nasıroğlu da katılacak. Nasıroğlu, babasını anlatırken, yayına gelecek sorulara da yanıtlar verecek.

BELGESELLER İZLETİLECEK
Necat Nasıroğlu için hazırlanan belgesellerin izletileceği yayında, Necat Nasıroğlu ile yakın zaman geçirmiş olanların anılarına ve video kayıtlarına yer verilecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete