GÜNDEM

NEDEN URFA, ÇITAYI YÜKSELTİYOR

Mahatma Ghandi Bulvarı Aydın Arslan Caddesi Alman Hastanesi yanında faaliyet gösteren Neden Urfa, lokantacılıkta çıtayı yükseltmeye devam ediyor.

NEDEN URFA, ÇITAYI YÜKSELTİYOR
21-06-2015 18:54
Google News

Ramazan Ay’ında fiks menü ile konuklarını iftar sofralarında ağırlayan Neden Urfa, güler yüzlü personeli ile müşteri memnuniyetini üst noktada tutuyor. Şanlıurfa’nın yöresel yemekleriyle hizmet verdiklerini söyleyen Mekân Sahibi Nizamettin Akart “Fıstıklı kebap, haşhaş kebabı, isot kebabı, patlıcanlı kebap, domatesli kebap, Adana ve Urfa kebabı ile kuşbaşından harmanlayarak hazırladığımız Baboş Kebabımızı, Ramazan’da da ikram ediyoruz. Lezzetli Baboş Kebabının yanında bütün kebap ve et yemeklerini, tavuk-kanat yemeklerini de pişiriyoruz. Ezo gelin ve süzme mercimek çorbamızı ikram ediyoruz” dedi.

YEMEKTEN SONRA KÜNEFENİZ HAZIR

Yemekten sonra ikram edilen künefe tatlısı da Neden Urfa’yı farklı kılıyor. Künefeyi büyük bir özenle hazırladıklarını belirten Akart “Yemekten sonra künefe tatlımızı, çayımızı kahvemizi ikram ediyoruz. Müşteri burada rahat bir şekilde, sıkılmadan ve huzurlu bir ortamda yemeğini yiyor. Ramazan Ay’ında kusursuz iftar sofrası arayanları mekânımıza bekliyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete