TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Netflix'in yeni bilimkurgu dizisi 3 Cisim Problemi zirvede!

David Benioff ve D.B. Weiss'ın yeni projesi 3 Cisim Problemi, Netflix listelerinde zirveye yerleşti. Game of Thrones'unun ardından gelen bu büyük projeyi kaçırmayın!

Netflix'in yeni bilimkurgu dizisi 3 Cisim Problemi zirvede!
05-04-2024 01:10
Google News

David Benioff ve D. B. Weiss'ın yeni bilimkurgu dizisi 3 Cisim Problemi, ikinci haftasında Netflix listelerinin zirvesine yükseldi. Game of Thrones'dan sonraki ilk büyük proje olan bu dizi, bir grup bilim insanının Dünya'ya yönelik uzaylı tehdidini araştırmasını konu alıyor. 3 Cisim Problemi, geçen hafta ikinci sırada yer alarak zirveye ortak olmuş ve bu hafta bir numaraya yükselmiştir. Dizinin her bir bölümünün maliyeti 20 milyon dolar olarak belirlenmiş ve Netflix'in ilk sezonu için toplamda 160 milyon dolar harcadığı biliniyor. Oyuncu kadrosunda Benedict Wong, Jess Hong, Eiza González gibi isimlerin yanı sıra Game of Thrones yıldızları da yer almaktadır. Cixin Liu'nun ödüllü romanından uyarlanan 3 Cisim Problemi, 1960'larda Çinli bir bilim insanının kararının sonuçlarını ele alıyor.

Dizi, Türkiye, Belçika, Avusturya, Fransa, Almanya, Kanada, Arjantin ve Portekiz gibi 38 ülkenin en çok izlenen İngilizce diziler listesinde de zirvede yer alıyor. Netflix'in yeni bilimkurgu dizisi 3 Cisim Problemi, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Game of Thrones hayranları ve bilimkurgu severler için kaçırılmayacak bir yapım!.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete