SPOR

"NİĞDESPOR MAÇINI KAZANIP, SERİSİ YAKALAYACAĞIZ"

"NİĞDESPOR MAÇINI KAZANIP, SERİSİ YAKALAYACAĞIZ"

"NİĞDESPOR MAÇINI KAZANIP, SERİSİ YAKALAYACAĞIZ"
10-10-2014 20:17
Google News

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Petrolspor’un takım kaptanı Muhammed Kalkan, Gelecek hafta oynayacakları Niğde Belediyespor maçını kazanıp, galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

TPAO idman sahasında takım ile birlikte çanla başla çalıştıklarını belirten Kalkan,  “bu sezon ligde istenilen sonuçları alamadık. Aldığımız sonuçlar hepimizi çok üzdü. Böyle bir sonuçları beklemiyorduk. Yeni teknik direktörümüz ile birlikte takıma bir hava geldi. Yakaladığımız bu hava ile birlikte seri galibiyetler alacağımıza inanıyorum.” Şeklinde konuştu.

"ZOR BİR KARŞILAŞMA BİZİ BEKLİYOR"

Tecrübeli futbolcu, Niğde Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Lig uzun bir maraton. İnişli çıkışlı dönemler olacaktır. Mağlubiyet ya da galibiyette olabilir. Önemli olan sezon sonunda başarılı olmak. Bunu da başaracak gücümüz var. Önümüzde Niğde Belediyespor maçı var. Bu maçı kazanmak için elimizden gelen bütün mücadeleyi sahada ortaya koyacağız. İnşallah bu maçı kazanıp, ligde ilk 3 puanı alıp, yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"TAKIMDA HİÇBİR SIKINTI YOK"

Kalkan, takımda hiçbir sıkıntının olmadığını da kaydederek, "Takımda iyi bir hava var. Yeni hocalarımızın bakış açısı ve takım içerisindeki arkadaşlık ortamı çok güzel. Tabi mağlubiyetler olunca herkeste bir üzüntü oluyor. Buda gayet normal. Ama takım içerisinde bir sıkıntı yok. Herkes çalışıyor ve mücadelesini veriyor. İnşallah her şey zamanla daha iyi olacak" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?