SPOR

NİHAYET!...

Petrolspor : 2 Çorum Belediyespor : 0

NİHAYET!...
07-10-2015 20:49
Google News

HAKEMLER : Cihat Çelikdağ*** Suat Fidan*** Aydın Şengül***

BATMAN PETROLSPOR : İlyas Burak Sağkan*** Ramazan Erarslan*** Onur Şirin** Aykut Karaman**** Halil Aşut*** Sebahattin Usta** (Dk.62 Mehmet Yılmaz***) Emre Yakut*** Muhammed Kalkan** Tolga Yıldız*** Samet Taş*** Fazlı Ayan***

ÇORUM BELEDİYESPOR : Utku Bektaş** Akın Karaaslan** Uğur Bulut*** Eşref Korkmazoğlu*** Oğuzhan Yalçın*** Kudret Kanoğlu** Furkan Çalışır** Eray Eren**    Berat Genç** Emre Yüksektepe** Zafer Kargoğlu**

GOLLER : Dk. 72 Fazlı Ayan, Dk. 90 Mehmet Yılmaz

Ligde aldığı başarısız sonuçlara son vermek için Çorum Beledispor ile karşılaşan Petrolspor rakibini ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Aşırı rüzgar ve yağmur altında oynanan karşılaşmada Petrolspor ilk yarı rüzgara karşı oynadı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında atak oynayan taraf Petrolspordu. Kırmızı-Beyazlı futbolcular rüzgara karşı oynamanın zorluğu ile rakip kaleye yüklenmesi sonuçsuz kalınca ilk yarı golsüz sona erdi.

HIRS KAZANDIRDI

Karşılaşmanın 2. yarısında da hırslı ve istekli oynayan Petrolspor baskılı oyunun semeresini 72. dakikada aldı. Sol kanattan Samet’in getirdiği topta ön direktö Fazlı dokundu. Top filelerle buluşunca Petrolspor 1-0 öne geçti. Golden sonra rakibe pozisyon vermemek adına taktik değiştiren kırmızı-beyazlılar oyunu orta alana yıkmaya çalıştı. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, oyuna sonradan giren Mehmet Yılmaz 90+5’te skoru belirleyen golü kaydetti. Petrolspor Çorum Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle puanını 10’a yükseltirken, bu hafta sonu deplasmanda Erzincanspor ile karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete