SPOR

NİKE FUTBOL ŞÖLENİ SONA ERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik Spor Bakanlığının düzenlediği, Milli Eğitim Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun desteklediği Nike’nın sponsorluğunda yapılan Halı Saha futbol turnuvasının Batman müsabakaları sonuçlandı.

NİKE FUTBOL ŞÖLENİ SONA ERDİ
01-06-2014 20:30
Google News

 

Yapılan turnuva ile Batman tarihinin en büyük resmi futbol turnuvası da yapılmış oldu.

Türkiye genelinde olduğu gibi Batman’da bu yıl 6. cısı düzenlenen Nike Halı Saha futbol turnuvasının finali Kültür Halı Saha Tesislerinde gerçekleşti. 30 ayrı grupta mücadele eden 120 takım arasında adlarını finale yazdırmayı başaran Atatürk Anadolu Lisesi ile geçen yılın şampiyonu Gazi Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 sonuçlanan final maçını penaltı atışları sonunda Atatürk Anadolu Lisesi kazandı.

TURNUVADA TAKIMLARA ÖDÜL YAĞDI

120 takım ve bu takımlarda yer alan bin 200 kişi arasında en centilmen sporcu Batman Sağlık Meslek Lisesinden Ahmet Şaşmaz olurken, en centilmen takım ise Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Turnuvada derece yapan takımlar kupa, madalya ve katılım sertifikalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci ile Türk Telekom il Müdürü Necati Salman’ın elinden aldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete