SPOR

Nisa Gül Serdar: Türkiye'yi uluslararası arenada temsil ediyor

Milli yüzücü Nisa Gül Serdar, başarılarıyla dikkat çekiyor

Nisa Gül Serdar: Türkiye'yi uluslararası arenada temsil ediyor
24-04-2024 12:10
Google News

Erzurum Avrupa'nın şehir merkezinde tek yüksek irtifalı tam olimpik yüzme havuzu olan Palandöken Olimpik Yüzme Havuzu, dört mevsim farklı ülkelerden ve yerli sporculardan misafirlerini ağırlıyor. Bu kapsamda kampa gelen milli sporcu Nisa Gül Serdar, Mersin'den gelen 13 kişilik milli TOHM sporcusuyla yüksek irtifada antrenman yapıyor. Nisa Gül Serdar, 4 yaşından bu yana yüzmekte ve birçok ulusal ve uluslararası müsabakada başarı elde etmektedir.

Ukrayna, Slovenya ve Fransa'daki yüzme şampiyonalarında altın, gümüş ve bronz madalyalar kazanan genç yüzücü, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Babasının desteğiyle yüzme sporuna başlayan Nisa Gül Serdar, hedeflerine ulaşmak için azimle çalışmaktadır.

23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na katılmak için Edirne'de yapılacak seçmelere odaklanan milli sporcu, gelecekte olimpik arenada ülkemizi temsil etmeyi hedeflemektedir.

Mersin TOHM Yüzme Antrenörü Volkan Burak Tuncil, Nisa Gül Serdar'ın potansiyelinin farkında olduklarını ve onu 2028 Olimpiyatları'na hazırlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtmiştir. Nisa Gül Serdar, hedeflerine ulaşmak için azimle çalışmaya devam ederken, Türkiye'yi uluslararası arenada gururla temsil etmeye devam edecektir. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete