EĞİTİM

NİTELİKLİ EĞİTİME KARARLI ADIMLAR PROJESİ TANITILDI

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar Projesinin tanıtım toplantısı, Kültür Merkezi’nde yapıldı.

NİTELİKLİ EĞİTİME KARARLI ADIMLAR PROJESİ TANITILDI
13-01-2017 22:30
Google News

Programa Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kurum amirleri ve öğretmenler katıldı. 22 adet projenin tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Deniz, eğitime gerekenden daha fazla yatırım yapacaklarını belirtti.

“EĞİTİM ALANINDAKİ AÇIĞI KAPATMAK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ”

Eğitimdeki açığı kapatmak için daha çok çalışmak gerektiğini dile getiren Vali Deniz “Eğitimdeki açığı kapatabilmek için daha çok çalışmamız gerekiyor.  Ülke olarak ne tür saldırılara maruz kaldığımızı görüyoruz. 15 Temmuz bunun bir örneğidir.

Bu ülkenin gelişmesini kalkınmasını istemeyen dışarıdan destekli bir grup var. Onun için hep beraber milli seferberliğe, milli birliğe ihtiyacımız var. Batman’ımızı en güzel seviyelere getirmek için eğitime daha çok önem verip daha çok yatırım yapacağız” dedi.

“KAYNAKLARI DOĞRU KULLANARAK SINAVLARDAKİ BAŞARIYI ARTTIRACAĞIZ”

Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar Projesi hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, mevcut kaynakları verimli bir şekilde kullanarak TEOG, YGS ve LYS’de öğrencilerin akademik başarılarını arttırmayı ve genel başarıyı olumlu yönde geliştiren öğretimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri yaygınlaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete