SİYASET

NİZAMETTİN TOĞUÇ, İL BAŞKANI OLDU

HDP Batman İl Teşkilatı, 2. Olağan Kongresini Roza Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Kongrede Nizamettin Toğuç ve Berivan Helen Işık, HDP İl Eş Başkanlıklara seçildi.

NİZAMETTİN TOĞUÇ, İL BAŞKANI OLDU
26-11-2017 21:30
Google News

KONGRE, GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
Kongreye HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım, Batman Milletvekilleri Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Mehmet Ali Aslan ile Barış Anneleri katıldı. Kongre, cezaevinde olan Eş Genel Başkanlar Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş’ın Batman İl Kongresine gönderdiği mesajın okunması ile başladı.


BAYDEMİR, HAK İHALELERİNE DİKKAT ÇEKTİ
Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, parti yöneticilerinin cezaevlerinde rehin tutulduğu, cezaevlerinin doluluk oranlarında rekora gidildiği, KHK’larla on binlerce insanın mağdur edildiğini savundu. Kongreye gelirken esnaf ziyareti yaptığını belirten Baydemir “Esnafımıza, kayyumu sordum. Yollarımızı altınla da kaplasalar seçimde onları göndereceğiz dedi. Seçilmiş belediyelere el koyanlar, fazla sevinmesin” dedi. 
KAPALIGÖZ, VEDA KONUŞMASI YAPTI
Görevi devreden Eski El Eş Başkanı Fatma Kapalıgöz, yaptığı veda konuşmasında, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve partisi için çalışmaya devam edeceğini söyledi.
İL YÖNETİMİ BELİRLENDİ
Tek liste ile gidilen seçimde DEP Batman Eski Milletvekili Nizamettin Toğuç ve Berivan Helen Işık, İl Eş Başkanlıklara seçilirken, İl Yönetim Kurulu Asil Üyeliklere ise İkram İrgi, Gülcemal Erdinç, Ömer Kurt, Ongül korkmaz, Mahir Bekleyiş, Vildan Ergül Tileği, Misal Tosun, Sedat Yıldız, Zedan Ekmen, İhsan Hoşer, Halit Ergin, Ahmet Başaran ve Hadi Boğadır getirildi. (Yusuf Kavak

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete